Skip to content

SAVE your ITU ‘tiLL PREmiEr real NGANU only..!!!!!

August 9, 2009

Pak jenggot di u-tube ntu ngomong ini :

female masturbation is more risky then male masturbation, male masturbation is not as risky. sometimes women insert fingers and women insert object that maybe risky especially since the hymen is very sesitive and any playing with it can tear it. it might expose the women to accusation,she may telL them this or that but they will not believe her, they will think that she might hava had forbiddden relation with other guy, this way a person expose himself for  accusation of fornication a women may be accused for fornication she will bring disgrace upon herself and her family this will be a disaster n some relative might kill her  some people do not stop at the boundaries of religious law driven by jelousy n rage they might commit a crime and kill the girl. Obviously killing her is  forbidden and a grave sin. Even if she did fornicate she does not deserve to be killed at the most she should be flogged if she confess 4 times or if there were witness . there for i don’t advise the girl ever to resort to this a girl must be patient, the thing that tempts that girl im sad to say is that they teach one another one said to the other “ i did it and that” or “ i saw a film in which they did it and that” some tv channel especially european one show outregeous sexual thing  which are unacceptable for our standar or moral value and religious law . these thing are rejected. This scandalous, nude films, a girl might learn things from this people. Muslim girl must commit herself to what her God decreed,. She must take care of herself fast, pray, be good fearing keep herself busy, she can read a useful book, doing her homwork , join a charity and spend her time doing thing that are useful to her in this world and the world to come instead of thinking about satisfying her urges especialy in a manner forbidden in a religious law.

Diriku yakin pemirsa pada ngerti pan yang diocehin makhluk berjenggot di atas, ni ada some words yang sedikit ngasing buat kuh. Kali aja pemirsa juga kenyulitan dengan mereka :

Accusation = tuduhan

fornication = zina

Rage = kemarahan

Flog = dicambuk

Urge = keinginan

why oh why spanjang agustus enih postingan diriku satu nada samakan suara. Diulik2 semuah muach keikna pake bumbu yang nyama, jadi bebauan en rasa nya juga nyama

Kenapa seeeeeeeeeeeeeeeeeh dengan wanita, kenapa seeeeeeeeeeeeehhhhh…!!!!!!! setelah jadi kaum nomor dua, setelah dipermasalahkan keperawanannya, masalah mastur2an juga nyang dibahas teteeeeeep aja wanita. Makhluk berjenggot enih pikir kaumnya dewa kaleeee.

Huduhhhhh anissa, innallaha maal sabirinnnnnnnnn

Apa kudu buat sequel pilm perempuan berkalung sorban, kalu engga’ perempuan bersarung golok aja sekalian..!!!!

Eh pak jenggot, plisss deh.. bahasan situ beneran kagak qualified banget dah. Botakin juga tuh jenggot, huuuuuuu..

Diriku bukan aktipis gender yak, juga kagak gelep mata jadi nyetuju perempuan mastur2an.

I JUZ TOTALLY HATE THESE,..

I HATE THESE FULLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL



Mangsud situ apaan seeeeehhhhhhh..

  • “female masturbation is more risky then male masturbation, male masturbation is not as   risky.”

Terus kenape hah..!!!!!?  Kalu lelaki masturbasi kagak bahaya, jadi lelaki bole aje mastur2an gitu..?? SAPI lada hitam..!!!!!!!

  • “sometimes women insert fingers and women insert object that maybe risky especially  since the hymen is very sesitive and any playing with it can tear it”

heh..!!! plis duehhhhh, what so important soal robek enggak nya selaput dara. Selaput   dara juga bisa robek bukan Cuma karna ada yang masuk,kagak pernah baca artikel apah.  NARROW MINDED luh..!!!! kalu selaput robek, situ merotes. Lha anu situ sendiri masih utuh kagak,apa udah di abisin sama tangan..??? AYAM goreng..!!!!!!!

  • “it might expose the women to accusation,she may telL them this or that but they will not believe her, they will think that she might have had forbiddden relation with other guy”

Wedehhhhhhh…!!!!!!!!! jadi kalu perempuan robek bisa dituduh yang nganeh2 yak, hebat bener..!!! mentang2 situ kagak ada bekasnya. KEPITING rebus…!!!!!!

  • “this way a person expose himself for  accusation of fornication a women may be accused for fornication she will bring disgrace upon herself and her family this will be a disaster n some relative might kill her some people do not stop at the boundaries of religious law driven by jelousy n rage they might commit a crime and kill the girl

Seeeep marKosHIttttt…!!!! tell me if i’m wrong, ntu yang dbold mangsud situ, bisa aja perempuan ntu dibunuh soale manusia yang ngebunuh lagi kesurupan saiton CUMA gara2 masalah selaput dara robek en TUDUHAN zina..?? plis deh,, kalu kepala situ aja kagak bisa dingin nanggepin kejadian, situ pikir situ qualified ngakimin perempuan yang status nya baru DITUDUH, kagak punya otak dah situ. BEBEK panggang..!!!!!!

  • “the thing that tempts that girl im sad to say is that they teach one another one said to the other “ i did it and that” or “ i saw a film in which they did it and that” some tv channel especially european one show outregeous sexual thing  which are unacceptable for our standar or moral value and religious law”

Diriku tak teuk, annisa… disebelah mana high fly nya menganu itumu sendiri. diriku tak pernah terpikir menganu ituku sendiri, kupikir itu njijik-i binti nyakit-i.

CAMPAIGN FOR TODAY : Annisaaaaa plisss SAVE your ITU ‘tiLL PREmiEr real NGANU only..!!!!! 

Advertisements
8 Comments leave one →
  1. August 11, 2009 03:45

    Heheh… postingan yang menarik.
    Jika ingin postingan anda dibaca lebih banyak orang, Silahkan kunjungi portal wanita http://ngerumpi.com.

    Dijamin lebih gayeng lho…

  2. August 12, 2009 03:27

    hehehe..nice post…
    salam kenal ya..
    🙂

  3. dianrespati permalink
    August 12, 2009 23:23

    wew.. menarik.. good posting…
    cuman rada gak sreg dengan sebutan pak jenggot.. hahaha.. lha diriku niy juga berjenggot lho.. n kayaknya sebutan pak jenggot ditekankan banget di tulisan 😀

    menurutku mbanding2in antara “nganu” oleh perempuan n laki diriku setuju itu gak penting banget… hahaha. Pokoknya laki perempuan nganu2 yo gak boleh.. Titik.. Dosa tau..

    Oia ikutan campaign donk.. tapi gimana caranya ya…

    • August 13, 2009 02:16

      ngerumpi : hehehehe,,, mba silly (i guess ini dirimuh mb, mahzab assiliyah,???? ahahahaha)
      sudah mengalami kegayengan disana, MENGGEREMET bangedh..!!!!

      yessi : he.. he.. enkiuh,, ntar diriku berkunjng ke blog muh yag. jangan lupa gelar karpet ngokeh..?? salam kenal
      *cipiku cipiku ngegeremet
      *shake body

      dianrespati : WAUwhh juga,, kebertan dengan pak jenggot,,?? sini diriku botakin jenggot dirimuh,, ahahahhaha
      ntu campaign kagak dibuka link VOTE nya, engga’ kepikiran lgoo. tapi ok juga idenya… piye yo,, gemandul dund caranya bikin link biar bisa di VOTE
      *mikirrrrrrrrrrrrrrr ……………

  4. September 17, 2009 10:22

    hehehe… dua hal yang tertangkap… pertama anda sangat marah sekali dengan pernyataan di pak tua,, yang kedua anda paham sekali bahsa inggris.. heheh di masukin ke om gugel aja masih brantakan.. dan bru paham pas baca marah2nya situ.. hahahaha….

  5. September 17, 2009 15:57

    dieka, sebenrnya diriku engga paham bahasa linggis, diriku paham bagian marah2 na aja

    😉

  6. September 21, 2009 03:38

    hufh jadi bingung!

  7. September 23, 2009 06:50

    jiah, om faza. kuq binun2 terus ia..??

    unu upu..???

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: